Demisia lui Chiuariu, decisă „la secret”

Ministrul Justiţiei Tudor Chiuariu şi-a anunţat ieri demisia din func­ţie, precizând că va înainta cererea sa premierului în cursul dimineţii de astăzi.

1 afișare
Imaginea articolului Demisia lui Chiuariu, decisă „la secret”

Demisia lui Chiuariu, decisă „la secret”

Întrucât în declaraţia sa Chiuariu a făcut de mai multe ori referiri la preşedintele Traian Băsescu, este destul de limpede că demisia sa are legătură cu cererea de remaniere a ministrului Justiţiei pe care şeful statului i-a adresat-o verbal vineri şi în scris pe 29 noiembrie premierului Tăriceanu. Justificarea preşedintelui - cererea DNA de începere a urmăririi penale împotriva demnitarului. De fapt, Traian Băsescu chiar a precizat că este mai bine pentru guvern ca el să dea aviz de urmărire penală împotriva unui fost ministru, şi nu împotriva unui ministru în funcţie, ce ar urma să fie suspendat, anunţând astfel dinainte intenţiile sale vizavi de ministrul Justiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici