Simona Halep s-a accidentat şi s-a retras în timpul meciului de la turneul de la Paris

Simona Halep s-a accidentat din nou. Ea s-a retras în timpul meciului de miercuri din cadrul turneului de tenis de la Paris. Halep juca al doilea meci după revenirea în circuitul profesionist.

Urmărește
963 afișări
Imaginea articolului Simona Halep s-a accidentat şi s-a retras în timpul meciului de la turneul de la Paris

Simona Halep s-a accidentat şi s-a retras în timpul meciului de la turneul de la Paris

Simona Halep s-a retras în setul 2 al meciului cu McCartney Kessler (locul 123 mondial). Ea a avut probleme la genunchiul stâng şi a solicitat intervenţia medicilor. Ulterior, Halep a decis să se retragă. Simona Halep câştigase primul set, scor 7-5, dar era condusă în al doilea set, 2-3.

Simona Halep a disputat la Paris al doilea meci după ce a scăpat de suspendarea pentru dopaj. Jucătoarea a primit un wild card de la organizatorii turneului din Paris.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici