Descoperire-soc! Uniforma de politie plina de sânge si fotografii ale Elodiei Ghinescu

Descoperirea a fost facuta ieri, in jurul prânzului, de catre echipele de anchetatori care au rascolit toate zonele impadurite si accidentate de lânga Brasov. Hainele constau in câteva elemente ale uniformei de politist pline de sânge, in care se aflau mai multe fotografii in care apare avocata Elodia Ghinescu, sotul acesteia, Cristian Cioaca, si mai multi prieteni ai femeii disparute.

1 afișare
Imaginea articolului Descoperire-soc! Uniforma de politie plina de sânge si fotografii ale Elodiei Ghinescu

Descoperire-soc! Uniforma de politie plina de sânge si fotografii ale Elodiei Ghinescu

Mai mult, lânga uniforma politistii au gasit mai multe cutii de bijutetii goale, precum si câteva carti. Surse judiciare prezente la fata locului sustin ca in zona cu pricina se mai aflau câteva fete de perna, un bilet de avion pe ruta Dubai-Bucuresti si un prosop. Lucrurile au fost ridicate si urmeaza sa fie expertizate pentru a se stabili daca sângele de pe uniforma ii apartine Elodiei Ghinescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici