Diaconescu, mai bogat cu 4 milioane de euro

Pentru 4 milioane de euro, Dan Diaconescu i-a vândut lui Gabriel Fătu 40% din acţiunile televiziunii poporului. L-a făcut celebru şi bogat, dar asta nu l-a putut împiedica să-l vândă pe bucăţele. În urma unei tranzacţii de câteva milioane de euro, Dan Diaconescu a vândut 40% din acţiunile pe care le deţinea la OTV.

1 afișare
Imaginea articolului Diaconescu, mai bogat cu 4 milioane de euro

Diaconescu, mai bogat cu 4 milioane de euro

Surse credibile din interiorul postului spun că persoana care a reuşit să-i smulgă acţiunile lui Diaconescu este chiar subalternul său, Gabriel Fătu, celebru pentru farsele pe care le face la OTV. “Luna trecută, mai exact pe 8 martie, cei doi au bătut palma. Din câte ştiu, Dan era într-o "gaură financiară", pentru că tocmai îşi achiziţionase o casă şi un teren”, ne-au mărturisit sursele noastre.

 

Citeste toata stirea pe www.click.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici