Doi atacatori în jaful de la casa de schimb

Un duş rece le-a administrat cri­minaliştilor expertiza ba­listică a cartuşelor folosite în atacul armat consumat joia trecută la casa de schimb Candy din Braşov. Conform unor surse judiciare, această expertiză a stabilit că au fost fo­losite două arme, una de calibru 7,65, cel mai probabil un pistol rusesc Makarov, iar altă armă de calibru 5,6, asemă­nătoare cu cea folosită în asasinarea farmacistelor bra­şovene în anul 2004.

1 afișare
Imaginea articolului Doi atacatori în jaful de la casa de schimb

Doi atacatori în jaful de la casa de schimb

Acest lucru induce ipoteza că în jaf au fost implicaţi minimum doi atacatori, care ar fi fugit în direcţii diferite, ceea ce indică un complot în toată regula. Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Braşov, magistratul Ramona Diaconu, a recunoscut că procurorii şi poliţiştii criminalişti au vizionat abia ieri CD-urile camerelor de luat vederi din zona casei de schimb.

 

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici