Dom’ Costel, demnitarul interlop

Numit în această săptămână director general al Administrației Naționale a Îmbunătățirilor Funciare din cadrul Ministerului Agriculturii, PDL-istul doljean Costel Iancu este urmărit penal într-un dosar DIICOT pentru constituire de grup criminal organizat, lipsire de libertate și amenințare. Demnitarul este acuzat că ar fi ordonat, în 2006, răpirea unui om de afaceri și a soției acestuia, pentru a-l determina să-i cedeze acțiunile unei companii.

1 afișare
Imaginea articolului Dom’ Costel, demnitarul interlop

Dom’ Costel, demnitarul interlop

Costel Iancu are un bogat „palmares” in fracțional. În timp ce noul demnitar cu atribuții executive pozează în nevinovat, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție confirmă pentru EVZ finalizarea dosarului în care Costel Iancu este acuzat de mai multe infracțiuni cu violență. Pe acest fond, la două zile după ce a semnat numirea lui Iancu în fruntea ANIF, ministrul agriculturii, Ilie Sârbu, se spală pe mâini. El a invocat ieri protocolul coaliției PSD-PDL, arătând că noul director a fost desemnat de partidul condus de Emil Boc.

 

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici