Domo trece de Flamingo pe piata de retail

Retailerul de electrocasnice Domo,afacere preluata recent de fondul britanic de investitii Equest, trece pe locul doi in ierarhia jucatorilor de profil, dupa ce a raportat vanzari de 125 milioane euro in primele noua luni, in crestere cu 59% fata de perioada similara a lui 2006. Compania detroneaza astfel Flamingo International, care a avut vanzari de aproximativ 100 milioane euro in aceeasi perioada.

1 afișare
Imaginea articolului Domo trece de Flamingo pe piata de retail

Domo trece de Flamingo pe piata de retail

Explicatia cresterii substantiale a cifrei de afaceri Domo ar putea fi achizitiile pe care compania le face din Romania pentru reteaua Technomarket din Bulgaria. Anumite produse sunt mai ieftine in Romania. Din acest motiv, Technomarket se aprovizioneaza de aici prin intermediul companiei Domo a carei cifra de afaceri se majoreaza, fara insa a genera si profit, potrivit surselor din piata.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici