Dorel Onaca, veriga cercului de interese mafiote strâns în jurul Oil Terminal

„Romånia pe måini bune“ - aşa suna sloganul de campanie de pe afişul electoral al lui Dorel Onaca. Un om bogat - se află în top 300, cu o avere estimată la 17-20 milioane de euro, respectabil - salvează vieţi, simpatic - are o carismă aparte de tip bonom şi un fel foarte convingător de a nega orice legătură cu afaceri dubioase prezente şi trecute - şi, mai ales, afaceri cu petrol.

24 afișări
Imaginea articolului Dorel Onaca, veriga cercului de interese mafiote strâns în jurul Oil Terminal

Dorel Onaca, veriga cercului de interese mafiote strâns în jurul Oil Terminal

Dorel Onaca ne-a contactat, după apariţia mai multor articole în cotidianul "Curentul" cu privire la mafia petrolului din jurul Oil Terminal Constanţa, negånd orice legătură a sa cu domeniul business-ului cu petrol, insistånd că singura sa afacere este cea legată de scufundări şi scafandri. De asemenea, a negat că l-ar cunoaşte sau ar avea de-a face cu Anghel Emil, administratorul firmei Exoil Services, firmă pentru care a intervenit, ilegal, secretarul de stat Şerban Tudor, cerånd imperativ conducerii Oil Terminal să perfecteze un contract comercial cu această firmă.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici