Educatia Frankenstein

"Pachetul Miclea" si "Codul Andronescu" se afla de doua saptamani in operatie - dar nu una de transplant, ci de "donare de organe" pentru o lege noua, care sa poata fi asu­mata de Guvern fara scandal, pe 2 septem­brie. Cel putin asa au promis premierul Emil Boc si ministrul Ecaterina Andronescu, inainte de a participa, separat, la slujba de la Manastirea Nicula din judetul Cluj, de Sfanta Maria Mare.

4 afișări
Imaginea articolului Educatia Frankenstein

Educatia Frankenstein

Regula mona­hiceasca a aseza­mantului nu permite bar­batilor si femeilor sa asis­te impreuna la sluj­ba de la manastire.Prim-ministrul Emil Boc a anuntat ca va analiza cele doua proiecte legislative "intr-un termen foarte scurt".

 

Citeste toata stirea pe www.ziua.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici