Eficienţa din culise

1 afișare

BMW Seria 1 a primit un facelift, dar schimbările, cel puţin la exterior, sînt neglijabile, intervenţiile majore vizînd partea tehnică.

Cu acest facelift şi prin programul Efficient Dynamics, mezinul familiei purtătoare de siglă alb-albastră încearcă să împace capra cu varza, adică să fie la fel de dinamic, dar şi mai ecologic. În ceea ce priveşte designul, schimbările sînt, puţin spus, modeste.

Cei care nu cădeau pe spate la vederea Seriei 1 n-o vor face nici de acum înainte. La prima abordare, modificările par să nu fi avut loc. Nici la o doua privire nu este foarte clar că farurile au fost uşor retuşate (dintr-un unghi de 45 de grade ele semănînd leit cu cele de pe Seria 7) sau că linia spoilerelor faţă-spate este un pic diferită. De asemenea, se pare că “rinichii” de pe botul maşinii sînt un pic mai mari, iar la interior sînt disponibile capitonaje în culori noi şi plastice mai de calitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici