Ei sunt "teroristii" de la Europa Libera

Ion Constantin, Ioan Lupu, Constantin Ciobanu, Dan Mihoc si Ion Grecu sunt acuzati de orchestrarea asasinarii, in anii ‘80, a unor disidenti de la Europa Libera, dar si de legaturi cu teroristul numarul 1 al lumii, pana la Osama bin Laden, Carlos „Sacalul”.

1 afișare
Imaginea articolului Ei sunt "teroristii" de la Europa Libera

Ei sunt "teroristii" de la Europa Libera

Totusi, seful securitatii postului Europa Libera, Richard Cummings, recunostea recent in „Jurnalul National” ca nu exista probe privind implicarea directa a Ambasadei romane in atentatele impotriva realizatorilor din radio. Cummings nu exclude insa ipoteza ca diplomatii sa fi pregatit un alt sabotaj, dupa cel cu bomba din ‘84. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici