El a ratat norocul

A avut pe bilet 42, 43, 18, 46, 47 si 44, adica toate numerele extrase din urna duminica trecuta la Loto 6 din 49, dar nu a luat cele 7 milioane de euro, pentru ca nu a picat pe schema. Bucuresteanul Tudor Constantin, prieten bun cu Stelian Ogica, a optat pentru o varianta complexa de joc, schema redusa cod 58, si a luat 6 premii la categoria a II-a si 30 la a III-a, care totalizeaza 44.000 de euro.

1 afișare
Imaginea articolului El a ratat norocul

El a ratat norocul

'Eram la munca si parca stiam ca o sa castig. Mi-am dat seama imediat ca nu am picat pe schema si ca nu voi lua marele premiu, dar stiam ca exista si aceasta posibilitate. Oricum, m-am bucurat si voi juca in continuare pana voi obtine marele pot', ne-a povestit Tudor Constantin (38 ani), 'castigatorul moral' al marelui premiu de saptamana trecuta, de la 6/49.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici