Elena Băsescu vrea să se împace cu Andrei Hrebenciuc

Nici nu au trecut bine două luni de când s-au despărţit, şi protagoniştii celor mai des întâlnite ştiri de coperte ale tuturor ziarelor, de ceva timp, Andrei Hrebenciuc şi Elena Băsescu, au şanse mari de împăcare. Deşi Elena Băsescu a dat un comunicat de presă prin care şi-a exprimat părerea că s-a despărţit definitiv de Andrei, fără să vrea să invoce un motiv pentru această despărţire, de ceva vreme se pare că prietenii comuni ai fostului cuplu au început să facă demersuri serioase spre a-i împăca pe cei doi. Influenţată de aceşti prieteni, se pare că Elena Băsescu caută să găsească o cale prin care să se împace cu Viorel Hrebenciuc.

1 afișare
Imaginea articolului Elena Băsescu vrea să se împace cu Andrei Hrebenciuc

Elena Băsescu vrea să se împace cu Andrei Hrebenciuc

Pe cealaltă parte a baricadei, se pare că nici Andrei Hrebenciuc nu spune nu unei eventuale împăcări cu Elena Băsescu. Aşteptăm însă să vedem ce le rezervă viitorul celor doi iubăreţi. Cert este însă că fiica preşedintelui încă nu şi-a găsit alt iubit, ceea ce ne face să credem că este adevărată varianta conform căreia ea ar vrea să se împace cu Andrei. În altă ordine de idei, şi Andrei declară cu orice ocazie că încă nu are iubită şi că nici nu încearcă să îşi caute. Acesta încearcă să îşi aloce cât mai mult timp învăţatului şi ia în serios jobul lui din cadrul ASE-ului, dar nu spune nu unei împăcări cu fosta iubită, Elena Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici