Elena, talie joasă

Elena Băsescu s-a aflat ieri printre alegători. Însoţită de Elena Udrea şi sub ochii părinteşti ai legendarului primar de la 6, Cristian Poteraş, fiica preşedintelui a împărţit bucureştenilor aflaţi la plimbare în Parcul Moghioroş tot felul de fleacuri electorale: calendare, portocale şi ciocolată (mai nou, afrodisiac electoral).

1 afișare
Imaginea articolului Elena, talie joasă

Elena, talie joasă

Dar, mai ales, flori. Superbe buchete de flori. Şi cum să nu aibă succes, mai ales că domnişoara Elena purta, după cum spune cronicarul “jeanşi pană gris, cu talie joasă”. Femeia tot femeie: intră în politică, se luptă pentru bunăstarea bietului popor, dar tot “talie joasă” oferă electoratului.

 

Citeste toata stirea pe www.7plus.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici