Elena Udrea face Big Brother la Pecica

Ministrul Elena Udrea a mers sâmbătă în localitatea Pecica din judeţul Arad pentru a semna câteva proiecte cu finanţare europeană.

4 afișări
Imaginea articolului Elena Udrea face Big Brother la Pecica

Elena Udrea face Big Brother la Pecica

Pentru cine nu ştie, Pecica este o localitate cu 11.000 de locuitori, în care îşi are domiciliul ministrul de interne, Traian Igaş. Câteva dintre proiectele finanţate la Pecica: un sistem de supraveghere video cu 19 camere pe străzile din Pecica, amenajarea unei piste de biciclişti, amenajarea de parcuri şi spaţii verzi. Elena Udrea a făcut şi o promisiune pentru un bazin termal de 5.000 de locuri.

Citeste toata stirea pe www.puterea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici