Emblema guvernului Boc – autostrada invizibilă Bucureşti – Ploieşti

La piciorul unui pod în construcţie, muncitorii lucrează de zor, montând cofraje pentru turnarea betonului, pe care mai întâi le lustruiesc temeinic cu trafaletul, să dea bine la camerele televiziunilor. În ţinută de lucru, cu blugi şi cămaşă descheiată la doi nasturi, "regele asfaltului" Dorinel Umbrărescu se uită în zare aşteptând să apară coloana oficială cu primul ministru Emil Boc şi ministrul Transporturilor, Radu Berceanu.

1 afișare
Imaginea articolului Emblema guvernului Boc – autostrada invizibilă Bucureşti – Ploieşti

Emblema guvernului Boc – autostrada invizibilă Bucureşti – Ploieşti

Cei doi nu sunt la prima vizită pe şantierul autostrăzii Bucureşti – Ploieşti, care se tot inaugurează şi pare a nu se mai termina niciodată. De la ultima descindere, noroaiele au dispărut şi s-au iscat nori de praf, care se ridică la apariţia fiecărei maşini, iar organizarea este impecabilă, dând impresia că se lucrează susţinut.

 

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici