Europenii il felicita, rusii il injura

Aflat la Bonn, la Congresul Statutar al PPE, Traian Ba­sescu a fost felicitat pentru victoria in alegeri de mai multi sefi de guverne din gruparea Popu­larilor. Printre acestia s-au nu­marat cancelarul ger­man An­gela Merkel si premi­erul italian Silvio Berlusconi, informeaza NewsIn.

5 afișări
Imaginea articolului Europenii il felicita, rusii il injura

Europenii il felicita, rusii il injura

Basescu a salutat spri­jinul acestui for pentru opera­tionalizarea Par­te­neriatului Estic, al politicii de vecinatate la Marea Nea­gra, si pentru apro­pierea Bal­canilor de Vest de Uniunea Europeana. Toto­data, el a re­marcat "victoriile specta­cu­loase" ale popularilor in ale­gerile europene. "Acest rezul­tat constituie dovada fap­tului ca in perioade de criza econo­mica oamenii se intorc la valo­rile traditionale si ii in­vestesc cu incredere pe cei care nu fac promisiuni goale de continut, pe cei care au solutii aplicate pentru mentinerea unui climat economic stabil si pentru re­luarea cresterii eco­nomice", a spus presedintele Romaniei.

Citeste toata stirea pe www.ziua.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici