Noi zboruri Oradea-Varşovia. Pasagerii au fost primiţi cu tunuri cu apă, şampanie şi muzică de Chopin

  • Noi zboruri spre Varşovia de pe Aeroportul Oradea au fost lansate de compania aeriană LOT Polish Airlines.
  • Inaugurarea a avut loc luni.
  • Pasagerii din Oradea au fost întâmpinaţi cu tunuri cu apă, şampanie şi muzică de Chopin.
Urmărește
1135 afișări
Imaginea articolului Noi zboruri Oradea-Varşovia. Pasagerii au fost primiţi cu tunuri cu apă, şampanie şi muzică de Chopin

Noi zboruri Oradea-Varşovia.Pasagerii au fost primiţi cu tunuri cu apă, şampanie şi muzică de Chopin

Compania aeriană LOT Polish Airlines a inaugurat oficial conexiunea aeriană directă între oraşele Oradea şi Varşovia.

„Această nouă rută aeriană aduce numeroase beneficii pentru regiune, facilitând călătoriile de afaceri şi turistice către capitala Poloniei şi către alte destinaţii internaţionale, contribuind la dezvoltarea comerţului şi atragerea de investiţii. De asemenea, această conexiune va îmbunătăţi mobilitatea persoanelor din Oradea şi din zonele învecinate, din Bihor şi nu numai, oferindu-le noi oportunităţi de călătorie la nivel internaţional, în Europa, Asia şi America de Nord”, au anunţat reprezentanţii Aeroportului Internaţional Oradea.

LOT va opera patru zboruri săptămânale Oradea - Varşovia şi retur, programate în zilele de luni, miercuri, vineri şi sâmbătă.

„Această frecvenţă regulată va permite călătorilor să îşi planifice cu uşurinţă deplasările, inclusiv conexiunile din Varşovia către alte destinaţii, indiferent dacă este vorba de călătorii de afaceri sau în scop turistic. Spre exemplu, din Oradea se poate ajunge, cu escală în Varşovia, la Roma în patru ore şi jumătate, la Berlin şi Munchen în cinci ore sau mai puţin şi la Paris în doar şase ore”, au explicat reprezentanţii aeroportului din Oradea.

Pasagerii care luni au sosit cu zborul LO657 au avut parte de o primire specială la Oradea. La aterizare, ei au fost întâmpinaţi cu tradiţionalul salut cu tunurile de apă. Ulterior, pasagerii care s-au îmbarcat pe zborul LO658 către Varşovia au fost întâmpinaţi cu dulciuri personalizate şi şampanie.

La evenimentul de inaugurare organizat pe Aeroportul Oradea a participat şi Filarmonica de Stat Oradea, care a interpretat compoziţii ale celebrului compozitor polonez Frédéric Chopin.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici