Farmache, cel mai puternic om de la Bursa

Stere Farmache, directorul general al Bursei de Valori Bucuresti (BVB), se pregateste sa devina cel mai puternic om al Bursei, in conditiile in care Septimiu Stoica si-a anuntat ieri demisia din pozitia de presedinte al institutiei. Pozitia de presedinte al BVB ar urma sa fie comasata cu cea de director general, post pentru care a fost propus Farmache.

1 afișare
Imaginea articolului Farmache, cel mai puternic om de la Bursa

Farmache, cel mai puternic om de la Bursa

Concret, directorul BVB nu va mai fi un executant al deciziilor Consiliului de Administratie, ci va putea sa decida in chestiuni precum stabilirea strategiei de dezvoltare a institutiei, reglementarea conditiilor de admitere, excludere sau suspendare la tranzactionare sau administrarea si diseminarea informatiilor catre public.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici