Fascinanta Românie

Românii se plâng ori de câte ori au ocazia de faptul că veniturile din salarii pe care le obţin în fiecare lună nu le permit un trai decent. Cu toate că nu câştigă, tot românul o duce bine. Cel puţin aşa arată datele oficiale.

1 afișare
Imaginea articolului Fascinanta Românie

Fascinanta Românie

Astfel, dacă vom corobora datele existente la finele primului semestru al acestui an în ceea ce priveşte forţa de muncă activă - care arată că doar aproximativ un sfert din populaţie munceşte (4.742.000 persoane), cu salariul mediu pe economie (313 euro) şi cu cheltuielile, respectiv economiile făcute de concetăţenii noştri, vom observa un fapt surprinzător: anume că românii îşi permit să cheltuiască de 2,3 ori mai mult decât câştigă. Situaţia este oarecum inexplicabilă, ţinând cont de faptul că nu mai e ca pe vremea lui Ceauşescu, când toată lumea avea de lucru, dar nimeni nu muncea şi, cu toate acestea, planul se făcea 1oo%. Acum munceşte doar un sfert din România, iar planul nu se mai realizează integral. Dar românii au bani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici