Felix l-ar inghiti pe Tribun

Partidul lui Dan Voiculescu a oferit peremistilor, ca varianta de colaborare, fuziunea prin absobtie. Liderul PRM s-a isterizat ieri la auzul ofertei de fuziune formulate de secretarul general al PC, Codrut Seres.

1 afișare
Imaginea articolului Felix l-ar inghiti pe Tribun

Felix l-ar inghiti pe Tribun

"Oferta noastra a fost una fara echivoc ń fuziune prin absorbtie si asteptam ca cei de la PRM sa ne confirme sau sa ne infirme varianta pe care si domniile lor o doresc sau nu", a anuntat ieri Codrut Seres. El a precizat ca discutiile au fost initiate de reprezentantii PRM si s-au axat pe "latura natio­nal-moderata" a unei even­tuale colaborari.

 

Citeste toata stirea pe www.ziua.net

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici