Fetele de la SIAB: 10 euro pe ora

Unii le numesc "bunaciuni", altii le spun "maimute", iar ele nu au voie sa se supere cind aud astfel de apelative. Muncesc 10 ore pe zi si au trecut prin casting inainte sa primeasca jobul.

1 afișare
Imaginea articolului Fetele de la SIAB: 10 euro pe ora

Fetele de la SIAB: 10 euro pe ora

In plus, unele dintre ele au fost pregatite de companiile care le-au contractat cite o luna de zile. Viata de promoter la un tirg românesc nu e usoara, se pling ele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici