Fierbere în laboratoarele de la Palatul Victoria

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a declarat, ieri, că a primit din partea miniştrilor menţionaţi în moţiunea de cenzură depusă de PSD un "răspuns tehnic", pe care îl va îmbunătăţi până la votul care va avea loc miercuri, în Parlament.

1 afișare
Imaginea articolului Fierbere în laboratoarele de la Palatul Victoria

Fierbere în laboratoarele de la Palatul Victoria

Tăriceanu a declarat că, vinerea trecută, înainte să plece la Baia Mare, s-a întâlnit cu miniştrii din partea cărora a primit "un răspuns tehnic" la acuzaţiile cuprinse în moţiunea de cenzură depusă de PSD. În opinia sa, acest răspuns trebuie "îmbunătăţit", astfel încât miercuri forma finală de răspuns la moţiunea depusă de PSD împotriva Cabinetului său să fie gata.La rândul său, preşedintele Camerei Deputaţilor, liberalul Bogdan Olteanu, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă la Târgu Mureş, că se aşteaptă ca moţiunea de cenzură la adresa Guvernului să nu treacă .

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici