Filmul scandalului provocat de Rares Niculescu

Gardianul va prezinta in premiera imagini filmate in localul din Cluj, unde proaspatul purtator de cuvant al Guvernului, Rares Niculescu a fost implicat intr-o altercatie.

1 afișare
Imaginea articolului Filmul scandalului provocat de Rares Niculescu

Filmul scandalului provocat de Rares Niculescu

Este vorba de filmarile facute de trei dintre camerele de securitate ale localului, in care apar atat europarlamentarul Niculescu, cat si o parte dintre cei care l-au insotit.

Citeste toata stirea pe www.gardianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici