Finanţele trag obloanele la Astra Bets

Informaţiile publicate în Curierul Naţional încă din data de 4 august s-au adeverit: Astra Bets şi-a anunţat clienţii pe site-ul său că, începând cu data de 19 august "a suspendat în toate agenţiile sale, temporar, activitatea de pariere şi de operare a maşinilor electronice cu câştiguri (slot machines)".

3 afișări
Imaginea articolului Finanţele trag obloanele la Astra Bets

Finanţele trag obloanele la Astra Bets

"Biletele câştigătoare vor putea fi încasate în continuare din agenţia în care au fost jucate, până luni, 24.08.2009, inclusiv, în intervalul orar 10:00 - 18:00.În aceleaşi condiţii vor putea fi ridicate şi sumele de bani aferente parierii prin SMS (câştiguri şi depozite). Vă mulţumim pentru înţelegere", se arată în anunţ.


Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici