Firma de piscine a lui Radu Berceanu, la prima expoziţie de produse româneşti din Emiratul Sharjah

La şapte luni după ce nu mai este ministru al Transporturilor, Radu Berceanu vrea să înceapă să vândă piscine pe piaţa arabă. Firma AVI Piscine, deţinută de fostul ministru al Transporturilor, Radu Berceanu, este una dintre cele 30 de firme româneşti care participă la prima expoziţie de produse româneşti din Emiratul Sharjah.

7 afișări
Imaginea articolului Firma de piscine a lui Radu Berceanu, la prima expoziţie de produse româneşti din Emiratul Sharjah

Firma de piscine a lui Radu Berceanu, la prima expoziţie de produse româneşti din Emiratul Sharjah (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Contactat de gândul, Radu Berceanu spune că ştia că firma sa urma să participe la expoziţia de la Sharjah, dar cel care s-a ocupat de aceasta a fost partenerul său, Daniel Nedelcuţ. "După doi ani mai grei, piaţa piscinelor dă semne de revigorare în acest an. Am fost recent la Expo Construct şi se pare că sunt semne bune, avem speranţe pentru acest an", ne-a declarat Berceanu. El spune că de la început afacerea sa a fost orientată către export "şi bine am făcut".

"Toţi se aşteaptă ca piscinele produse în România să coste pe sfert, dar materia primă este tot din afară. În ultimii doi ani a fost mai greu. Oamenii pun piscina ultima pe listă, au alte priorităţi", arată Berceanu. El este de părere că piaţa din Franţa, mai ales în zona de sud, dar şi cea din Spania sunt bune pentru piscine, dar este greu de pătruns. "Acolo sunt asociaţii, adevărate carteluri, care sar pe tine dacă vrei să intri pe piaţa lor. Am participat la expoziţii, piscinele noastre de calitate erau la trei sferturi din cât costau ale lor, au căscat ochii, dar atât", ne-a povestit Radu Berceanu.

"La Sharjah am expus o secţiune de piscină, modelul Delta. Aceasta are o culoare specială, safir, aceasta fiind noutatea anului 2011. Am mai participat şi la alte expoziţii, la Moscova şi Frankfurt, cu sprijinul Centrului Român pentru Promovarea Comerţului şi Investiţiilor Străine, care a suportat o parte din costuri", a declarat pentru gândul Daniela Nedelcuţ, director pentru export la AVI Piscine, firmă deţinută de Radu Berceanu.

Citeşte mai multe despre piscinele realizate de firma lui Radu Berceanu pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici