Flit peste Prut

Zeci de mii de oameni, in marea lor majoritate din Republica Moldova, asteapta de ani buni dobandirea cetateniei romane. Ei sunt insa blocati de ministerul Justitiei. Mai exact, de Comisia pentru constatarea conditiilor de acordare a cetateniei romane care functioneaza pe langa Ministerul Justitiei. Sunt dosare chiar din 2002 peste care s-a asternut praful. Ministerul Justitiei a fost actionat in judecata din aceasta cauza si a pierdut, Curtea de Apel Bucuresti obligand institutia sa solutioneze cererea reclamantului in termen de sase luni de la data ramanerii definitive a hotararii. Decizia a fost atacata cu recurs de ministrul Tudor Chiuariu.

1 afișare
Imaginea articolului Flit peste Prut

Flit peste Prut

Pozitia liberalului s-a schimbat in momentul in care ZIUA a adresat un set de intrebari Biroului de Presa. Dupa sase zile, timp in care ni s-a spus ca "solicitarea a fost data in lucru unui departament specializat", a venit si raspunsul. Care incepea nici mai mult nici mai putin decat cu o declaratie a ministrului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici