Fost ofiţer de miliţie, zece ani "paznic la stâna" CSA

Opiniile celor mai mulţi analişti financiari converg către ideea că unul dintre cele mai aplicate subdomenii ale economicului este cel al asigurărilor. Numărul economiştilor cu studii antedecembriste care se pot lăuda că stăpânesc acest pretenţios domeniu e extrem de redus. Şi, totuşi, nu e atât de greu să ajungi aproape de vârful forului tutelar al asiguratorilor. Altfel nu ne explicăm cum o persoană care a activat două decenii în miliţie (devenită între timp poliţie) a putut fi aleasă de două ori "vice" la CSA. Experienţa sa minimală (doar consilier, o vreme, la un asigurator de top) poate fi şi motivul pentru care vizibilitatea activităţii domnului Constantin Buzoianu este aproape de zero.

1 afișare
Imaginea articolului Fost ofiţer de miliţie, zece ani "paznic la stâna" CSA

Fost ofiţer de miliţie, zece ani "paznic la stâna" CSA

Opiniile celor mai mulţi analişti financiari converg către ideea că unul dintre cele mai aplicate subdomenii ale economicului este cel al asigurărilor. Puţini absolvenţi de ASE pot afirma fără să blufeze faptul că se stăpânesc bine acest domeniu. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici