Fostul ministru de Externe nu mai are bani de nuntă

Pe vremea când avea cu câteva kilograme mai puţin şi nu era afectat de insuccesul unei cariere ca ministru de Externe, Adrian Cioroianu se înconjura de femei frumoase precum Gabriela Vrânceanu-Firea, Alessandra Stoicescu sau Andreea Marin, cu care nu-i era jenă să lase de înţeles că ar avea mai mult decât o relaţie profesională.

10 afișări
Imaginea articolului Fostul ministru de Externe nu mai are bani de nuntă

Fostul ministru de Externe nu mai are bani de nuntă

De când este doar preşedinte al PNL de Timiş şi nu mai are la dispoziţie două maşini plătite din bani publici, cu şofer cu tot, fostul ministru o duce vizibil mai rău, atât în plan politic, cât şi sentimental.

Citeste toata stirea pe www.atac-online.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici