Fostul socru al lui Mutu nu poate fi clintit de la post

Dacă vă întrebaţi cumva ce mai face fostul socru al lui Mutu, Tiberiu Dinu, implicat în dosarul Cornel Şerban-DGIPI, aflaţi că el este bine-merci la Milano, unde ocupă şi în prezent funcţia de consul general.

10 afișări
Imaginea articolului Fostul socru al lui Mutu nu poate fi clintit de la post

Fostul socru al lui Mutu nu poate fi clintit de la post

Confirmarea ne-a oferit-o chiar Ministerul de Externe, care ne-a spus în scris că "Domnul Tiberiu Mugurel Dinu este în continuare consul general la Milano". Din acest răspuns am dedus că ancheta internă făcută de MAE în urmă cu aproape un an, când Tiberiu Dinu a fost citat la DNA în dosarul fostului şef al DGIPI, l-a găsit nevinovat pe consulul general de la Milano. Astfel, tatăl Alexandrei Dinu şi ex-socrul celebrului Mutu a rămas în continuare consul general la Milano, în ciuda declaraţiilor făcute în toiul scandalului chiar de către premierul Emil Boc.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici