Fraierite să se dezbrace şi să se prostitueze!

Modelul “Playboy”, Oana Bercaru, s-a trezit făcând furori cu ceva timp în urmă pe un site pentru adulţi, în postura de protagonistă a unui set de fotografii incendiare, făcute pe vremea când era încă minoră.

17 afișări
Imaginea articolului Fraierite să se dezbrace şi să se prostitueze!

Fraierite să se dezbrace şi să se prostitueze!

Oana a dezvăluit, recent, în emisiunea “Inelul cu diamant”, de la Euforia TV, că a fost atunci victima unor traficanţi de poze, care au păcălit-o să realizeze acele instantanee, unele dintre ele cu conotaţii lesbiene, pe când avea doar 17 ani!

Citeste toata stirea pe www.click.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici