Frica face umbra mare!

"Scena politică românească este dominată de teama de preşedintele Traian Băsescu", a afirmat vineri, la tribuna Consiliului Naţional (CN) al PSD, fostul premier Adrian Năstase, candidat la şefia CN.

1 afișare
Imaginea articolului Frica face umbra mare!

Frica face umbra mare!

"Preşedintele României nu este un mare om politic, dar frica este cea care dă unui lucru mic o umbră enormă. Traian Băsescu guvernează prin frică tocmai ca să obţină această umbră uriaşă, care acoperă micimea personajului real. Dacă este adevărat că frica păzeşte pepenii, atunci Traian Băsescu este cel mai mare pepene din România de astăzi", a declarat Năstase.

Citeste toata stirea pe www.azi.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici