Gaură bugetară de 800 milioane

Autorităţile perseverează în re­dac­tarea de bugete fanteziste. După ce la începutul anului au inclus în bugetul pe anul acesta datoriile Rom­pe­trol, din care nu s-au colectat decât o mică parte, acum continuă să îşi dea cu stângul în dreptul. De data aceasta cu propriile companii.

3 afișări
Imaginea articolului Gaură bugetară de 800 milioane

Gaură bugetară de 800 milioane

Statul lucrează contra intereselor statului. În luna august, autorităţile române şi-au pus unele dintre cele mai bogate companii din portofoliu să "doneze" sume consistente, dar acum s-au trezit cu buza umflată. Electrica, Romgaz şi Loteria Română trebuiau să doneze la buget în total 874 de milioane de lei. Din aceşti bani, gro­sul sumei o reprezintă câte 400 de milioane de lei pe care Electrica şi Romgaz trebuia să le vireze la buget pâ­nă la finele anului, Loteria urmând să contribuie cu 74 de mi­lioane de lei.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici