Gelin: Bancile din Romania nu au nevoie de ajutorul statului

Bancile romanesti nu au nevoie in acest moment de genul de sprijin pentru sistemul bancar pe care il propun guvernele occidentale, ci mai degraba de masuri de incurajare a economiei, cea mai importanta fiind demararea lucrarilor de infrastructura, afirma Patrick Gelin, presedintele BRD, al doilea jucator de pe piata, controlat de grupul francez Societe Generale.

2 afișări
Imaginea articolului Gelin: Bancile din Romania nu au nevoie de ajutorul statului

Gelin: Bancile din Romania nu au nevoie de ajutorul statului

Si Nicholas Tesseyman, director la BERD pentru institutii financiare, considera ca in Romania nu este nevoie in acest moment de masuri precum cele luate in Occident, bancile locale neavand probleme de solvabilitate.

 

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici