Generali a dat «la loc comanda» pentru plata despagubirilor auto

Ciclul de dezvaluiri despre tepele pe care companiile de asigurari au inceput sa le dea clientilor continua astazi cu un caz petrecut la firma Generali. De la o groapa neobservata la timp, poti ajunge la procese pentru a-ti recupera banii promisi in polita CASCO.

1 afișare
Imaginea articolului Generali a dat «la loc comanda» pentru plata despagubirilor auto

Generali a dat «la loc comanda» pentru plata despagubirilor auto

In cazul unei familii din Bucuresti, refuzul de plata a venit sub forma unei batai de joc, dupa sase luni de la data la care clientul isi reparase masina pe cheltuiala proprie.

Citeste toata stirea pe www.gardianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici