Geoana si-a luat casa in rate cu avans de 0,3%

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale de pe 22 noiembrie "s-a incurcat" in sumele de bani platite pentru un apartament de lux in centrul Capitalei, motiv pentru care a intrat in atentia inspectorilor ANI.

5 afișări
Imaginea articolului Geoana si-a luat casa in rate cu avans de 0,3%

Geoana si-a luat casa in rate cu avans de 0,3%

Traian Basescu nu si-a modificat situatia materiala, potrivit ultimei declaratii de avere. Subiectele delicate pentru presedinte raman in continuare averea Ioanei Basescu, fiica cea mare, si imobilul din strada Mihaileanu.Ultimele declaratii de avere ale celor doi candidati la prezidentiale au fost depuse zilele trecute la Biroul Electoral Central.


Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici