Gerlem: "Vorbele spuse de Marius Lăcătuş la pauză ne-au ajutat să învingem"

Brazilianul Gerlem, autorul primului gol al vasluienilor în partida cîştigată azi pe terenul campioanei Unirea Urziceni (2-1), susţine că secretul revenirii echipei sale a stat în vorbele spuse de antrenorul Marius Lăcătuş în vestiar, la pauză:

3 afișări
Imaginea articolului Gerlem: "Vorbele spuse de Marius Lăcătuş la pauză ne-au ajutat să învingem"

Gerlem: "Vorbele spuse de Marius Lăcătuş la pauză ne-au ajutat să învingem"

"Am obţinut o victorie importantă, la capătul unui meci foarte bun. Am crezut tot timpul că vom cîştiga, chiar şi cînd eram conduşi pe tabelă. Vorbele pe care ni le-a spus Marius Lăcătuş la pauză ne-au ajutat şi ne-au dat moralul necesar pentru a cîştiga partida. A fost destul de dificil să evoluăm pe un astfel de teren, a arătat ca după război la final", a spus Gerlem după meci.

Citeste toata stirea pe www.gsp.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici