Gregorian "Guru" Bivolaru, de la proscris la "prescris"

Un dosar pornit cu mare tam-tam în anul 2004, an electoral, dacă vă amintiţi bine, cazul liderului Mişcării de Integrare Spirituală în Absolut (MISA), Gregorian Bivolaru, supranumit "Guru", a ţinut cap de afiş în presa vremii timp îndelungat.

4 afișări
Imaginea articolului Gregorian "Guru" Bivolaru, de la proscris la "prescris"

Gregorian "Guru" Bivolaru, de la proscris la "prescris"

Agitaţie, percheziţii, proteste în stradă organizate de discipolii lui Bivolaru. Din aprilie 2004 şi până la 23 aprilie 2010, în şase ani de purtare a dosarului între parchete şi instanţe, fie pe motive de necompetenţă, fie pe motiv de strămutare, Gregorian Bivolaru, judecat în lipsă, a trecut de la statutul de proscris, urmărit internaţional, la cel de prescris şi achitat.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici