GSP vă oferă, minut cu minut, felul în care Dorinel a pregătit meciul cu Timişoara: «Miză totală»

Dorinel se prezintă diseară în faţa fanilor din Ghencea conducînd o echipă care a adunat cele mai multe meciuri consecutive fără victorie din istoria clubului. Au trecut deja 10 partide de la ultima cîştigată de roş-albaştri. Se întîmpla pe 21 septembrie, 4-0 cu Gaz Metan, apoi au venit 6 remize şi 4 eşecuri.

1 afișare
Imaginea articolului GSP vă oferă, minut cu minut, felul în care Dorinel a pregătit meciul cu Timişoara: «Miză totală»

GSP vă oferă, minut cu minut, felul în care Dorinel a pregătit meciul cu Timişoara: «Miză totală»

Ce spune Munteanu? "Confruntarea cu Timişoara este foarte importantă pentru noi. E obligatoriu s-o batem pe Poli, altfel ne îndepărtăm de principalul obiectiv. Eu vă garantez că jucătorii sînt montaţi să bată!". Gazeta vă dezvăluie cum a pregătit "Neamţul" duelul de diseară şi ce le-a cerut el fotbaliştilor săi.

 

Citeste toata stirea pe www.gsp.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici