Gunther Krichbaum: "In Germania, Olteanu ar fi demisionat"

Acuzatiile de "coruptie" lansate de presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, la adresa ambasadorului SUA Nicholas Taubman sunt "inacceptabile si nedemne de statutul de presedinte de Camera", ne-a declarat Günther Krichbaum, presedintele Comisiei de Afaceri Europene din Bundestagul german si fost raportor pentru Romania al grupului crestin-democrat (CDU-CSU).

1 afișare
Imaginea articolului Gunther Krichbaum: "In Germania, Olteanu ar fi demisionat"

Gunther Krichbaum: "In Germania, Olteanu ar fi demisionat"

Contactat telefonic, Krichbaum a explicat pentru "Romania libera" miza euroalegerilor de duminica si ingrjiorarea Germaniei fata de incetinirea reformelor in justitie. Pentru crestin-democratul german lupta anticoruptie este "dovada statului de drept", dar semnalele din ultima vreme, printre care si dizolvarea comisiei prezidentiale privind anchetarea ministrilor, nu servesc acestui scop.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici