Guvernul Boc a pus ochii pe pensiile invalizilor: reevaluarea lor ar putea duce la o economie de 35,5 milioane euro

Reevaluarea celor peste 900.000 de pensionari cu invaliditate existenti acum, ceruta de premierul Boc, este imposibila pentru anumite afectiuni precum depresiile, spun medicii.

3 afișări
Imaginea articolului Guvernul Boc a pus ochii pe pensiile invalizilor: reevaluarea lor ar putea duce la o economie de 35,5 milioane euro

Guvernul Boc a pus ochii pe pensiile invalizilor: reevaluarea lor ar putea duce la o economie de 35,5 milioane euro

"Oamenii cu parafa" care pun diagnostice false "ar trebui aruncati in puscarie", considera Adrian Moraru, director adjunct al Institutului pentru Politici Publice.In Romania, numarul falsilor pensionati pe caz de boala este in crestere: 33% din dosarele verificate de Casa de Pensii in 2006, 34% in 2007, 38% in 2008.

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici