Guvernul Boc inaugureaza AUTOSTRADA IMPRUMUTURILOR

În 2010 Executivul va lupta cu criza aşa cum a făcut-o şi în 2009: îndatorând şi mai mult populaţia pentru a putea acoperi diferenţa dintre veniturile bugetare scăzute de criză şi cheltuielile bugetare care au rămas, în mare parte, la fel ca în 2008, când România a avut o creştere economică record.

9 afișări
Imaginea articolului Guvernul Boc inaugureaza AUTOSTRADA IMPRUMUTURILOR

Guvernul Boc inaugureaza AUTOSTRADA IMPRUMUTURILOR

În primul trimestru al anului viitor Finanţele au anunţat că vor să împrumute până la 2,8 miliarde de euro de la bănci, respectiv câte 32 de milioane de euro pe zi, inclusiv sărbătorile legale şi weekendurile.

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici