Guvernul Boc: sărac şi fudul

Executivul promite creşteri salariale de 43% “în următorii ani”, deşi pentru 2011 nu are bani nici măcar să ducă salariile la nivelul din iunie. Proiectul Legii salarizării unitare spune că anul viitor salariul de bază va creşte cu 15% în sectorul public, dar că în aceste condiţii tot va fi cu 13,75% sub nivelul de la începutul lui 2009.

2 afișări
Imaginea articolului Guvernul Boc: sărac şi fudul

Guvernul Boc: sărac şi fudul

În plus, posturile vor fi îngheţate în continuare în sectorul bugetar, deoarece ieşirea din recesiune "se dovedeşte înceată", mai motivează Executivul, care intenţionează ca noul nivel al salarizării să fie modificat din nou până la finele anului viitor. Asta nu l-a oprit pe Ioan Botiş, ministrul Muncii, să anunţe creşteri salariale care totalizează 43% în anii următori.

Citeste toata stirea pewww.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici