Hotii de ovule

Un roman a fost arestat in Grecia sub acuzatia de organizare a unei retele de trafic cu celule sexuale. Politia a descoperit ca ovulele erau extrase cu forta de la doua romance sechestrate intr-un apartament de pe insula Creta.

4 afișări
Imaginea articolului Hotii de ovule

Hotii de ovule

Barbatul, care avea cel putin un complice, a tinut inchise doua tinere romance, de 20 si 27 ani, intr-un apartament din orasul Chania, de pe insula Creta. Uneia dintre acestea, in varsta de 27 de ani, i s-a aplicat cu forta un tratament injectabil care sa ii stimuleze producerea de ovule, care erau apoi vandute pentru sume cuprinse intre 600 si 2.000 euro. Anchetatorii afirma ca cei doi au avut cu siguranta alti complici deoarece prelevarea de ovule presupune o procedura complicata, posibila doar intr-o clinica specializata.


Citeste toata stirea pe www.ziua.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici