Ialomiţianu pleacă în paradisul fiscal după banii benzinarilor. PETROLIŞTII, CĂTRE ROMÂNI: „DE CE NU BOICOTAŢI ŞI CARTOFII?”

Ministrul Finanţelor Publice, Gheorghe Ialomiţianu, susţine că Fiscul trebuie să deruleze acţiunile curente de verificare a companiilor petroliere, pentru a stabili dacă nu cumva acestea îşi "ascund" o parte din profituri în paradisurile fiscale. "ANAF desfăşoară acţiuni de control, să vedem dacă s-a încălcat legislaţia fiscală, dacă se transferă profit în mod ilegal în alte zone", a declarat ministrul la postul public de radio.

4 afișări
Imaginea articolului Ialomiţianu pleacă în paradisul fiscal după banii benzinarilor. PETROLIŞTII, CĂTRE ROMÂNI: „DE CE NU BOICOTAŢI ŞI CARTOFII?”

Ialomiţianu pleacă în paradisul fiscal după banii benzinarilor. PETROLIŞTII, CĂTRE ROMÂNI: „DE CE NU BOICOTAŢI ŞI CARTOFII?”

Ialomiţianu a precizat că există semnale că unele companii nu respectă legea în ceea ce priveşte transferul de profit.Prinşi între miile de români care boicotează vânzările de carburanţi alimentând "cu picătura" şi plătind cu monede şi între acţiunile de control anunţate de către stat, prin Fisc şi prin Consiliul Concurenţei, petroliştii recunosc că sunt îngrijoraţi.

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici