«Îl aducem şi pe tatăl maşinăriei de la loto»

La tragere vor participa în premieră şi observatori din partea firmelor Editec şi Interlot, cu ajutorul cărora organizăm acest joc. Aceştia vor putea fi întrebaţi despre toate scenariile posibile şi imposibile şi despre modul cum au realizat aparatura. Pentru a tempera isteria stărnită de premiul pus în joc, directoarea Loteriei, Liliana Ghervasuc a ţinut ieri să convingă presa că numerele nu pot fi ghicite şi totul este de domeniul hazardului.

1 afișare
Imaginea articolului «Îl aducem şi pe tatăl maşinăriei de la loto»

«Îl aducem şi pe tatăl maşinăriei de la loto»

"Nu s-a mai câştigat de 16 săptămâni dar nu ne-am aşteptat să se ajungă la acest report de aproape 10 milioane de Euro. Am auzit de injecţii cu heliu în bile, de faptul că acestea sunt supraîncălzite special pentru a lua o anumită traiectorie. Nimic nu este adevărat Hazardul e hazard şi poţi băga bani mulţi în variante complicate şi să nu câştigi şi să iei premiul cel mare cu o variantă simplă de 4,4 lei", a explicat Liliana Ghervasuc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici