In 2004, Dan Voinea a inceput urmarirea penala impotriva unor morti in dosarul «Revolutiei»

Opt ofiteri de armata, ale caror nume sunt legate de evenimentele din decembrie 1989, si un politician se afla pe o lista a celor impotriva carora Sectia Parchetelor Militare a inceput urmarirea penala in anul 2004.

6 afișări
Imaginea articolului In 2004, Dan Voinea a inceput urmarirea penala impotriva unor morti in dosarul «Revolutiei»

In 2004, Dan Voinea a inceput urmarirea penala impotriva unor morti in dosarul «Revolutiei»

Toate aceste noua persoane erau decedate cu cel putin doi ani inainte ca procurorul Dan Voinea, cel care instrumenta, incepând cu 1998, dosarul Revolutiei române sa redacteze rezolutia de incepere a urmaririi penale.

Citeste toata stirea pe www.gardianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici