In cautare de venituri, bancherii au ajuns sa taxeze si alimentarea conturilor

Listele de comisioane ale bancilor devin tot mai stufoase, pe masura ce bancherii incearca sa gaseasca cai de a contrabalansa scaderea veniturilor din creditare, insa cautarea lor a dus la concluzii greu de inteles: inclusiv depunerea de numerar in contul curent sau primirea unor sume prin virament ajung sa fie taxate.

7 afișări
Imaginea articolului In cautare de venituri, bancherii au ajuns sa taxeze si alimentarea conturilor

In cautare de venituri, bancherii au ajuns sa taxeze si alimentarea conturilor

BCR, cea mai mare banca locala, percepe un comision de 1 leu clientilor atunci cand depun lei in propriul cont curent. Daca depunerea se face in contul altui client, comisionul pleaca de la 4 lei si poate ajunge la 20 de lei.

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici