In cazul Munaf, România este obligata sa mearga pe mâna SUA

Curtea Suprema irakiana a anulat decizia de condamnare la moarte a lui Mohammad Munaf pronuntata de instanta inferioara si a trimis dosarul spre rejudecare, punând în vedere magistratilor învestiti cu solutionarea fondului sa suplimenteze probatoriul administrat în cauza.

1 afișare
Imaginea articolului In cazul Munaf, România este obligata sa mearga pe mâna SUA

In cazul Munaf, România este obligata sa mearga pe mâna SUA

Problema “Munaf”, ajunsa si la nivelul Curtii Supreme a Statele Unite ale Americii, poate crea un precedent in fata caruia SUA ar pierde teren.

Citeste toata stirea pe www.gardianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici