În Paradis

Vis împlinit! Steaua e pentru a doua oară consecutiv în grupele Ligii Campionilor şi pregăteşte deja bucatele pentru confruntările cu granzii continentului. Trei momente au marcat disputa decisivă cu băieţii din Belarus. Mai întîi, accidentarea lui Rădoi l-a ferit indirect pe Hagi de rezolvarea shakespeareanei dileme: fundaş central sau mijlocaş?

1 afișare
Imaginea articolului În Paradis

În Paradis

Apoi, suflarea din Ghencea a trecut cu bine peste năduşelile ivite încă din primele secunde ale disputei cu BATE, cînd Blizniuk a fost la un pas de a deschide scorul şi de a aduce şi în Ghencea proiecţia dramei derulate cu o seară înainte pe "Lia Manoliu". În fine, roş-albaştrii au scăpat de blestemul căzut peste dinamovişti şi au gestionat cu tărie şi cu şansă cele dintîi momente de după pauză, cînd bieloruşii au încercat să forţeze după "modelul Lazio". Doar că în defensiva Stelei nu s-a regăsit, din fericire, nici un Năstase sau Blay!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici